Pentru sectoarele din Chișinău livrarea gratuită. Pentru suburbii tariful este de 90 lei Comenzile cu suma mai mică de 2000 lei se efectuează prin intermediul Glovo.

(+373) 60 343 - 409

șos. Hîncești 58

COȘ

Despre NoiGeorge Standard este mai mult decât o afacere. Este o companie despre și pentru oamenii dornici să consume produse calitative. Credem în puterea alimentației sănătoase și tindem să aducem pe masa fiecărui consumator cele mai selecte, accesibile, ecologice și gustoase produse.

De ce anume Garage și nu alt magazin online?

Pentru că magazinul companiei George Standard este orientat să satisfacă dorințele celor mai pretențioși clienți. Anume aici găsiți produse care ne deosebesc de alte magazine obișnuite, și anume:

-50% din toate produsele sunt importate direct și supuse unui control riguros până ajung pe raft

-80% din produsele propuse sunt cu titlul Exclusive

-100% calitate garantăm la toate produsele expuse în magazin

-Magazinul George Standard ca nimeni altul înțelege dorința consumatorului de a avea pe masă produse organice, sănătoase și calitative. Iată de ce:

- Heringul nostru este adus direct din Olanda

- Cașcavalul este importat din Olanda, Spania, Elveția, Franța, Marea Britanie, Italia

- Castraveții marinați în miere și oțet, la fel importați din Olanda

- Jambonul, Chorizo, Salchichon, Fuet autentic este adus din Spania

- Berea legendară – Togerlo, importată direct din Belgia

- Pui „Puiul din Copilărie” – pui de rasă franceză, crescut acasă, în Republica Moldova

- Păstrăv moldovenesc - rasă de munte, crescut în Naslavcea, Moldova

- Uleiul de olive direct de pe insula Creta, Grecia, cu aciditate mai mică de 0.2%.

- Terciuri și uleiuri sănătoase din in, semințe de cânepă, tărâțe, grâu sălbatic, iar aici lista produsele nu se sfârșește.
Istoria:


Pentru a povesti istoria companiei, mai întâi de toate e cazul să îl cunoașteți pe George, pe atunci un tânăr ambițios și curajos, dornic să preia cele mai bune practici occidentale pentru a revoluționa domeniul afacerilor din Republica Moldova. În calitate de student, la 19 ani, George pleacă în SUA, acolo unde primește prima experiență în calitate de angajat la o companie internațională. Ulterior au urmat și alte joburi, dar deja în Republica Moldova. Avasează în scurt timp de la agent la director comercial, fapt care îi dă aripi să pornească o afacere proprie. Tot atunci îi cunoaște pe oladezii Frank van Eechoud și Gert Kiers, reprezentații companiei Vencomatic. Împreună încep colaborare de care astăzi se bucură consumatorul din țară. Așa, în 2005, se naște fabrica avicolă moldo-olandeză PB-Nord, deschisă la Edineț, satul Bleșteni. Anume aici se cresc păsările de prășilă. În prezent, ferma numără nouă încăperi de producere, un incubator propriu, un abator și o uzină proprie de producere de nutreț și furaje. Aici muncesc aproximativ 100 de oameni. Compania se ocupă cu creșterea cărnii (free range), a ouălor cu cifra 3, 2 și a puilor pentru creștere domestică. Ulterior, în 2007, George lansează primul brand - Ovo Mia, care se vinde și azi. Iar cu trei ani mai târziu începe creșterea puilor francezi, pentru gospodării țărănești. Acum este singurul producător de pui vii francezi din Republica Moldova. 2019 devine anul marilor realizări. Anume în acest an este deschis primul magazin oficial George Standard, Garage.

Pe rafturile acestuia se găsesc așa branduri ca Ovo Mia, Puiul din Copilărie, Păstrăv Moldovenesc, dar și alte produse semnate de companii europene. Multe nu ar fi fost posibile fără susținerea familiei, pilonul de bază al succesului, căreia George îi este recunoscător, fără ajutorul profesorilor, mentorilor care l-au îndrumat, dar și a partenerilor Frank van Eechoud, Bill Hudson, Brink Seward, Oleg Baranov, Cor van de Ven, Khalil Yaqut, Nicolas Neyra. Anume aici se cresc păsările de prășilă. În prezent, ferma numără nouă încăperi de producere, un incubator propriu, un abator și o uzină proprie de producere de nutreț și furaje. Aici muncesc aproximativ 100 de oameni. Compania se ocupă cu creșterea cărnii (free range), a ouălor cu cifra 3, 2 și a puilor pentru creștere domestică. Ulterior, în 2007, George lansează primul brand - Ovo Mia, care se vinde și azi. Iar cu trei ani mai târziu începe creșterea puilor francezi, pentru gospodării țărănești. Acum este singurul producător de pui vii francezi din Republica Moldova. 2019 devine anul marilor realizări. Anume în acest an este deschis primul magazin oficial George Standard, Garage. Pe rafturile acestuia se găsesc așa branduri ca Ovo Mia, Puiul din Copilărie, Păstrăv Moldovenesc, dar și alte produse semnate de companii europene. Multe nu ar fi fost posibile fără susținerea familiei, pilonul de bază al succesului, căreia George îi este recunoscător, fără ajutorul profesorilor, mentorilor care l-au îndrumat, dar și a partenerilor Frank van Eechoud, Bill Hudson, Brink Seward, Oleg Baranov, Cor van de Ven, Khalil Yaqut, Nicolas Neyra..


!